Política

Traslladen Millet i Montull de La Model a Brians II

La jutgessa decreta l'ingrés per evitar que influeixin en testimonis

La defensa encara desconeix els motius del trasllat

Fèlix Millet, i Jordi Montull, han passat finalment la nit a la presó de Brians II a Sant Esteve Sesrovires, on van ser traslladats passada la mitjanit després que la jutgessa decretés presó comunicada i sense fiança per als dos imputats.

Aquest dijous a la tarda, la jutgessa que investiga el projecte urbanístic de l'Hotel del Palau de la Música va decretar l'ingrés a la presó sense fiança dels dos ex responsables de la institució cultural per a evitar que influeixin en els testimonis d'aquesta causa mentre durin les diligències. Millet i Montull van arribar a la presó Model a les vuit del vespre, després d'estar deu hores a la Ciutat de la Justícia.

Segons ha explicat als Matins de TV3 un dels advocats de Millet i Montull, Jordi Pina, finalment els dos acusats van ser traslladats de la Model al centre penitenciari de Brians II per motius que la defensa encara desconeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia