Política

El PSC vallesà agraeix a Arrizabalaga la feina feta a l'alcaldia de Montcada

La federació comarcal Vallès Sud del PSC ha expressat el seu agraïment a César Arrizabalaga per tot el treball fet a Montcada i Reixac, primer com a regidor i després durant onze anys d'alcalde. Dilluns a la nit, segons fonts municipals, cap membre de la federació va ser present en el ple de comiat de l'exalcalde, un fet que, unit a les seves tensions amb el dimitit exregidor Jordi Climent –delfí proposat pel partit– i les destitucions dels darrers dies, havia alimentat les especulacions.

Dimecres, però, el primer secretari del PSC del Vallès Occidental Sud, Paco Bustos, va expressar, en un comunicat, el seu «més profund i sentit agraïment a César Arrizabalaga per tanta feina i tan ben feta durant tots aquests anys en què ha liderat l'Ajuntament i la ciutat de Montcada», la transformació de la qual va lloar. I va remarcar «el valor i l'actiu que comporta per al PSC» la figura de l'exalcalde. El partit ha apostat pel «rejoveniment» i la «feminització» amb el relleu d'Arrizabalaga, Maria Elena Pérez, i recorda que de les nou alcaldies socialistes de l'àmbit de la federació, cinc dependran d'alcaldesses i quatre, d'alcaldes.

PACO BUSTOS
PRIMER SECRETARI COMARCAL
«Volem fer públic el nostre més profund i sentit agraïment a César Arrizabalaga per tanta feina i tan ben feta»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia