Política

El govern valencià es considera «víctima» d'Acció Cultural i la Generalitat de Catalunya

Qualifica de «teatre» la ILP per TV3 al País Valencià i es refereix al cas Pretòria per arremetre contra les «subvencions» catalanes a Acció Cultural

La consellera portaveu del govern valencià, Paula Sánchez de León, ha definit hui la iniciativa legislativa popular Televisió sense Fronteres presentada al Congrés dels Diputats per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) —hi va lliurar 651.650 signatures— com «una part de l'espectacle d'eixe gran teatre que aquesta fundació [ACPV] realitza des de fa anys».

I ha dit més. En la roda de premsa posterior a la reunió del ple del Consell, Sánchez de León s'ha referit al cas Pretòria per remarcar el que considera «la realitat del que està passant». Sánchez ha remarcat que el sumari del cas «evidencia» que la Generalitat de Catalunya «subvenciona» ACPV. «Hem detectat que ja duen 10 milions d'euros aportats», ha assegurat, «amb la finalitat d'estendre la llengua i la cultura catalanes dins del territori de la nostra comunitat». I ha afegit que «no som censors, sinó víctimes d'aquesta situació que rep el suport del govern de Catalunya».

Sánchez de León ha advertit que el govern valencià continuarà «defenent la legalitat» i «impedint les emissions il·legals».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia