Política

eleccions

Tortosa canvia alguns col·legis electorals per al 28 de novembre

Electors de Sant Llàtzer votaran al Consell Comarcal, i es posaran urnes al nou centre cívic de Ferreries

L'Ajuntament de Tortosa farà aquest dissabte el sorteig per elegir els membres de les meses electorals per als comicis del 28 de novembre, que arribaran amb importants canvis per al municipi. En primer lloc, el consistori ha disposat la modificació d'almenys tres col·legis electorals, ja que alguns se saturaven i d'altres són edificis en obres. Això obligarà molts veïns a exercir el dret al vot en espais diferents dels espais on havien votat fins ara. Per exemple, alguns dels que fins ara votaven al patronat hauran d'anar a votar als baixos de l'Ajuntament. En canvi, els electors de Santa Clara que fins ara també votaven al patronat hauran d'anar al Centre de Formació Ocupacional, situat a la plaça de Sant Joan. El col·legi del Temple es divideix i els electors de Sant Llàtzer votaran al Consell Comarcal del Baix Ebre. També es divideix el col·legi de l'institut de l'Ebre, alguns electors del qual hauran d'anar a votar al nou centre cívic de Ferreries.

A banda, Tortosa també és un dels set municipis catalans que disposaran de col·legis administrats electrònicament. Aquest sistema farà que en cada mesa electoral hi hagi d'haver almenys una persona que sàpiga utilitzar l'ordinador i el programa informàtic per processar les dades.

LA DATA

09.11.10
La Cambra de Comerç
de Tortosa ha organitzat un debat electoral amb els candidats ebrencs al Parlament.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.