Política

Laporta apel·la al vot jove a la UdG

Més de 250 estudiants van assistir ahir a l'acte

A Lloret, Strubell critica l'endarreriment d'infraestructures

El candidat a la presidència de la Generalitat per Solidaritat Catalana, Joan Laporta, va apel·lar ahir al vot jove per assolir la independència. Va fer-ho a l'Escola Politècnica Superior de la UdG, davant de més de 250 estudiants. Laporta es va referir a la “discriminació” que suposa que els estudiants catalans disposin del 8% de beques “quan representen el 17% dels estudiants de l'Estat”. També va considerar greu que l'edat mitjana d'emancipació dels joves catalans sigui als 30 anys, segons el candidat, més de 6 anys per damunt de la mitjana europea.

Solidaritat a Lloret

Al vespre, Laporta i el candidat de Solidaritat per Girona, Toni Strubell, van presentar el seu programa a Lloret de Mar. Strubell va criticar que “no estigui resolt l'enllaç entre l'N-II i l'autopista de la costa tot i tenir un cost assumible”, circumstància que va atribuir a l'espoli fiscal. També va dir que “no pot ser que un dels principals pols turístics del país no hagi tingut des dels anys setanta cap millora d'infraestructures, fora del túnel de la carretera de Vidreres”. A més, Strubell va qualificar de “tercermundista” el fet que els estudiants de l'escola de Fenals “hagin de fer les seves classes en barracons”. Abans d'anar a Lloret, Laporta i Strubell van participar en un dinar a Girona amb cinquanta empresaris de les comarques gironines, i van visitar el port de Blanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.