Política

El PSC vol Girona líder de la docència a l'euroregió

Geli ho vincula a l'arribada del TGV

Corbacho escolta autònoms a Blanes que es queixen de la falta de crèdits

La consellera de Salut i número dos del PSC a la llista al Parlament per Girona, Marina Geli, va explicar ahir que el seu partit fa una aposta perquè Girona lideri la docència en el context de l'euroregió, en la qual també s'encabeix la Catalunya del Nord.

Geli va explicar ahir, en una visita com a consellera a l'Escola Universitària de Fisiologia de Salt, que veu el campus de salut de Salt com una “aposta clara” perquè Girona lideri aquest projecte estratègic. Marina Geli ho va comparar amb el festival Temporada Alta, en l'àmbit de la cultura, o amb l'hospital transfronterer de Puigcerdà. També va dir que el PSC “continuarà apostant pel campus universitari de Salt a l'entorn del parc sanitari Martí Julià”.

Corbacho, a la Selva

Celestino Corbacho va visitar ahir Blanes i Lloret de Mar, on es va reunir amb entitats socials i econòmiques. Empresaris i autònoms van “constatar” a l'exministre de treball i número tres a la llista del PSC al Parlament, el moment actual de crisi, “que sobretot afecta les petites empreses i els autònoms”. Segons va precisar, “la majoria de les queixes dels empresaris són per la falta de crèdit, un fet fonamental, no pas per la falta de comandes”. El col·lectiu de taxistes lloretencs va expressar la necessitat que la legislació avanci perquè els autònoms independents tinguin les mateixes condicions que un treballador que exerceix per compte d'altri. Respecte del turisme, va dir que “tot i que s'ha ressentit per la crisi, va millor que l'any passat”, i li falta una arrencada per situar-se com al 2007”.

LA FRASE

Consolidar el lideratge de Girona en la docència és un projecte que el TAV farà més sòlid
Marina Geli
Consellera de salut (psc)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.