Política

“L'idioma valencià és l'oficial en la Comunitat Valenciana”

El conseller Serafín Castellano prolonga la polèmica amb Catalunya

El govern valencià continua la seua croada contra una suposada ingerència catalanista al País Valencià. El conseller de Governació, Serafín Castellano, ha volgut prolongar un poc més la polèmica sorgida arran de les declaracions del president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, en què aquest últim assegurava que català i valencià eren la mateixa llengua.

A aquest respecte, Castellano ha citat l'article de l'Estatut en què es diu: “L'idioma valencià és l'oficial en la Comunitat Valenciana, igual que ho és el castellà”.

“L'Estatut no deixa lloc a dubtes i els valencians no permetrem que ens imposen res per mers interessos electoral. El Consell no permetrà que algú vinga de fora a negar les nostres senyes d'identitat ni a imposar-nos el que som ni l'idioma que parlem”, ha subratllat Castellano en la jornada Apropem l'Estatut, organitzada per Generació Universitària Comunitat Valenciana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.