Política

EVA GARCÍA

NÚMERO 8 DE LES LLISTES DEL PP A LES ELECCIONS AL PARLAMENT

“Ens han enganyat amb l'hospital”

“Un país amb un govern normal estaria fent el cinquè cinturó, però encara discutim pel quart”

“El tripartit no ha estat capaç de solucionar la problemàtica dels residus, i els ecoparcs en són l'exemple clar”

PERFIL
Nascuda a Montcada el 29 de juny del 1971, treballa com a auditora mediambiental. És regidora del PP a l'Ajuntament de Montcada des del 2000 i també diputada al Parlament. Dins del partit, actualment ocupa la secretaria de Medi Ambient del PPC i la vicesecretaria d'Organització del PP de Barcelona.

A les portes de la que seria la seva tercera experiència com a diputada, Eva García aposta per acabar les infraestructures pendents.

El 2003 ja va ser diputada al Parlament i en aquesta legislatura s'hi va incorporar un cop en marxa. S'hi veu, de nou al Parlament?

No tinc cap dubte que hi tornaré. Més enllà de les enquestes, estic segura que el PP de Catalunya tindrem un magnífic resultat perquè és el que ens transmet la gent en aquesta campanya electoral.

Si és diputada, ho compaginaria amb la tasca de regidora a l'Ajuntament de Montcada després de les pròximes municipals?

I tant. Em permet vehicular moltes iniciatives directament al Parlament i incidir més en les inversions previstes a Montcada.

La comarca encara està pendent dels dos hospitals públics. Què farà si és diputada?

L'hospital Ernest Lluch serà una prioritat pel PP, com ho ha estat en els darrers anys, exigint-ne la construcció. El tripartit fa molts anys que el nega, enganya els vallesans i col·lapsa els centres sanitaris de la comarca.

Què hem de fer amb el quart cinturó?

Exigir-ne la construcció sense perdre més temps. Els socialistes i els seus socis d'esquerres ho han impedit. Un país amb un govern normal estaria fent el cinquè cinturó, però encara discutim pel quart.

Quines propostes té el PP per al Vallès Occidental?

El primer que cal fer és crear llocs de treball i sortir de la crisi al més aviat possible. Hi ha un 20% d'aturats i famílies, autònoms i pimes que ho passen molt malament. Les persones i els seus problemes reals són la nostra prioritat.

El Vallès ha d'acollir un nou abocador de residus metropolitans?

És necessari tancar els abocadors caducats i modernitzar els existents. El tripartit no ha estat capaç de solucionar la problemàtica dels residus. Els ecoparcs són l'exemple més clar de la no solució i, mentrestant, els abocadors i les infraestructures finalistes de residus estan absolutament saturades.

Li agradaria un sistema de llistes electorals on cada territori escollís el seu representant?

Potser seria una bona fórmula per solucionar el divorci actual entre els ciutadans i la classe política.

El 2006, el PP va perdre un 1% de vots a la comarca. Tem perdre'n més a mans de C's i UPyD?

En absolut. Estic convençuda que, en un moment de profunda crisi econòmica, la gent busca solucions reals i partits que tinguin credibilitat perquè ho hagin demostrat.

És partidària de pactar amb CiU?

El PP no aspirem a cap tipus d'acord amb el CiU que aposta per la independència de Catalunya.

El joc d'“Alicia Croft” en la campanya ha estat un error?

Tinc la sensació que s'ha generat una polèmica per part d'alguns que no l'havien vist. És un joc on la meva presidenta lluita contra el malbaratament dels diners públics i la immigració il·legal, allò que majoritàriament volen els catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.