Política

Crespo surt reelegit i reforçat

El descontentament general amb els socialistes i ERC també es va fer notar a Lloret de Mar, amb una davallada estrepitosa. De fet, del tripartit, només ICV aguanta el tipus a Lloret, seguint la tònica catalana. Els d'Iniciativa fins i tot han esgarrapat alguns vots, passant de 441, el 2006, a 493. El PSC ha perdut 413 vots, respecte a les eleccions del 2006, i ha baixat del 28% al 19%, i ERC ha caigut a la meitat: del 10,7% dels vots, el 2006, ha passat a fregar tan sols el 6%. Ara els superen bastant els votants del PP, que passen del 12% al 16%. El vot de Ciutadans a Lloret també ha pujat, concretament de l'1,5% al 2,6%.

CiU ha estat la força més votada, però percentualment tampoc ha pujat gaire, passant del 38% al 39%. Amb aquests resultats, l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, ara reelegit diputat electe però aquest cop amb el partit que governarà, sembla que pot estar molt tranquil perquè el seu principal partit rival a l'oposició (PSC) n'ha sortit debilitat.

n.f.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.