Política

El “cas Brugal” trenca el govern de Calp format per PP, Bloc i PSD

Els regidors del PP abandonen els seus càrrecs en solidaritat amb els tres companys que van ser destituïts per la seua presumpta implicació en el “cas Brugal”

Els regidors del PP en l'Ajuntament de Calp han presentat aquest matí la seua renúncia a totes les delegacions i càrrecs que els correspon en l'equip de govern perquè l'alcalde, Ximo Tur, del Bloc, no ha reconsiderat la decisió de destituir els regidors populars Javier Morató, Fernando Penella i Juan Roselló, per la seua presumpta relació amb una de les ramificacions del cas Brugal.

En un escrit adreçat a l'alcaldia, els regidors han manifestat que entenen que “ no hi ha voluntat de retornar les competències retirades i possibilitar una governabilitat amb el suport del grup popular” i que “per això, i per solidaritat amb els companys destituïts”, han decidit presentar la renúncia, cosa que suposa la ruptura del pacte de govern que el PP mantenia des de fa poc més de dos anys amb l'alcalde del Bloc i un regidor del PSD.

Referent a aquesta qüestió, Tur ha expressat, en un comunicat, que ell no ha trencat el pacte de govern i que, tot i que no li agrada la decisió que han pres els regidors del grup popular, n'assumeix les conseqüències.

L'alcalde ha insistit que les implicacions dels tres regidors del PP en el cas Brugal “danyen la imatge de l'ajuntament i del poble”. També ha explicat que ahir el jutjat va demanar més documentació sobre Colsur, l'empresa adjudicatària del tractament dels residus a Calp, investigada per presumptes irregularitats en la facturació al consistori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.