Política

política

Lillo (PP) pagarà el polèmic dinar amb l'exalcalde de Blanes

El regidor diu que un àpat en què només es va parlar d'un possible pacte polític no ha d'anar a càrrec del poble

El regidor del PP Celestino Lillo ingressarà dilluns al compte bancari de l'Ajuntament l'import del dinar que va fer amb el cap de llista socialista, Josep Marigó, dies després de les municipals del 2007. El regidor popular assegura que l'únic tema del dinar va ser un possible pacte amb el PSC. “Marigó sempre ha dit que mai va tenir contactes amb el PP per pactar, però ara es veu que mentia, i a més ell va voler que fos en un restaurant apartat”, va explicar ahir Lillo. Quan l'ara exalcalde es va oferir a pagar, Lillo desconeixia –diu– que ho fes amb la targeta bancària de l'alcaldia. Per això assegura que tornarà els diners de la factura de la seva butxaca: “Considero que no ha de ser el poble el que pagui un dinar per parlar d'un pacte polític”.

Ahir es va fer pública una altra factura d'un dinar de 76,19 euros el 14 de març del 2007 (dos mesos abans de les municipals) que Marigó va pagar també amb la Visa de l'alcaldia, i aquest cop va tenir com a convidat Josep Maria Serra, que llavors era a CiU i actualment és regidor del PSC.

El poble no ha de pagar un dinar que vam tenir per un possible pacte polític
Celestino Lillo
regidor del pp
Fa setmanes que Marigó s'omple la boca d'honestedat política, i ara ha quedat ben retratat
Josep Trias
Alcalde de blanes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.