Política

Lloret de mar

El GRILL veu excessiva la despesa en comunicació

El regidor del Grup Independent Lloret (GRILL) Joaquim Teixidor comptabilitza en 121.654 euros la despesa efectuada per l'Ajuntament per assessorar l'alcalde i l'equip de governen temes d'imatge i comunicació durant el 2009, despesa que denuncia com a excessiva i innecessària “en èpoques de contenció econòmica com l'actual”. En aquesta despesa hi ha, entre altres apartats, 70.210 euros que es van pagar a l'empresa Dribbling, 10.000 a un assessor de comunicació extern “de suport puntual”, 27.612 euros de l'empresa International Promo Tourist Marketing i el cost del servei de gabinet de premsa a Lloret Turisme.

L'alcalde, Xavier Crespo, va considerar del tot justificada la despesa, i va recordar que Lloret és la cinquena destinació turística de l'Estat. També va dir que es va rebre una subvenció de 30.000 euros pel capítol del pla estratègic, i va afirmar Lloret és un dels municipis gironins “que menys gasten en aquests temes”. “És un dels punts que reclamava l'empresariat i Lloret n'anava mancat; només cal veure com es parlava de Lloret fa anys i on estem ara”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.