Política

política

Crespo deixarà l'alcaldia de Lloret de Mar aquest mes

L'oposició elogia el tarannà dialogant del possible nou alcalde, Romà Codina, però Crespo no ho dóna per fet

“Estic molt content que tant el conseller com Artur Mas hagin confiat en mi, i espero respondre a la seva confiança amb responsabilitat, dedicació i treball, és un repte per mi servir Catalunya”. Amb aquestes paraules va resumir ahir l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, el seu nomenament com a secretari de Seguretat, un càrrec que representa per a ell “un repte personal molt important”.

El nou càrrec no és incompatible amb el d'alcalde, però malgrat tot, es reestructurarà l'equip de govern. L'oposició veu natural que sigui el número 2 de la llista de CiU, Romà Codina, el que rellevi Crespo en el càrrec, i n'elogien el tarannà dialogant, però l'alcalde no ho va donar per fet, ahir. Va explicar que no està decidit i que primer cal que en parlin, i també que en un ple extraordinari o el ple ordinari d'aquest mes ell ja podria deixar el càrrec d'alcalde.

Els portaveus dels grups a l'oposició van felicitar ahir Xavier Crespo per la nova etapa que encetarà. Jordi Orobitg (ERC) i Quim Teixidor (GRILL) van dir mig en broma que esperen, a més, que a partir d'ara “no faltin mossos a Lloret”. Lluïsa Parrilla (PSC) va valorar també la possibilitat que Codina substitueixi Crespo a l'alcaldia: “Sembla el més natural, i és una persona de tracte excel·lent”, va manifestar.

Xavier Crespo es farà càrrec dels Mossos, Bombers, Trànsit i Protecció Civil, segons va confirmar ell mateix ahir, ja que hi haurà una reestructuració al Departament d'Interior. Per tant, assumirà més competències que no pas les que tenia Joan Delort, que és a qui substituirà.

LA FRASE

És un repte per a mi servir Catalunya, espero respondre amb responsabilitat, dedicació i treball
Xavier Crespo
Alcalde de lloret de mar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.