Política

mataró

Alícia Romero plega després de dotze anys a l'Ajuntament

Afirma que és una decisió meditada i personal amb l'únic objectiu d'iniciar una nova etapa i presa abans que el PSC no configuri les llistes de suport a Joan Antoni Baron

L'alcalde diu que ha estat un puntal i li agraeix la feina feta

“Ha estat una decisió difícil i meditada perquè mai es troba el moment per sortir de la política, perquè està clar que t'enganxa”. Així expressava ahir la regidora socialista els motius que l'han portat després de 12 anys a deixar la feina a l'Ajuntament. Segons va explicar, la decisió ha estat únicament perquè té la convicció que “toca afrontar nous projectes” i posar-se a prova. “No vull fer de la política una professió, però sí que ha estat la meva vocació i hi he posat un petit gra de sorra”, va afegir-hi. De la feina feta va destacar el projecte del Tecnocampus, que segons va dir no hauria pogut tirar endavant sense la confiança de l'alcalde i l'exregidora Pilar González-Agàpito. Va ser en una de les sales del flamant parc tecnològic i envoltada d'amics i familiars on va anunciar ahir la seva retirada. Al seu costat, l'alcalde, Joan Antoni Baron, li va donar ple suport i va defensar el dret dels polítics a plegar quan ells decideixin. “No tothom ho pot fer perquè hi ha qui està atrapat, però és de valents poder dir prou”, va dir. Baron, però, va destacar la “vehemència” de la regidora i va assegurar que perd un dels puntals de la seva llista electoral. L'alcalde va acabar agraint-li la feina feta. Alícia Romero es va limitar a dir en acabar que anunciava la seva marxa amb prou temps abans no es comencin a configurar les llistes del PSC, per evitar així entrar en discussions sobre la seva posició o la d'altres companys.

En el seu discurs la regidora també va tenir paraules d'agraïment per polítics del PSC com Joan Rangel i Esteve Terrades, dels quals va dir que han estat referents i mestres que sempre ha tingut a prop. Romero va assegurar que mantindrà les seves funcions fins al juny i que continuarà treballant en el projecte del PSC perquè Joan Antoni Baron pugui repetir com a alcalde de la ciutat. Des del partit, ahir el primer secretari del PSC, Ramon Bassas, no es mostrava gaire sorprès, ja que la mateixa regidora havia dit en alguna ocasió que pensava deixar la política. “És bo que hagi pogut triar el moment de fer-ho i no esperar més endavant”, manifestava al mateix temps que li reconeixia també l'esforç i la dedicació d'aquests anys.

LA FRASE

No vull fer de la política una professió, però sí que ha estat la meva vocació i hi he posat un gra de sorra
Alícia Romero
regidora del psc de Mataró
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.