Política

política

El nomenament de Crespo a Interior, ajornat

L'alcalde de Lloret ho confirma, però en desconeix les causes

El nou govern de la Generalitat ha decidit congelar una sèrie de nomenaments que estaven previstos per a dimarts passat, entre ells el de l'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, com futur nou secretari de Seguretat. En el càrrec, Crespo hauria substituït Joan Delort.

Crespo va confirmar ahir que el seu nomenament ara per ara sembla que està ajornat. També va explicar que n'ha parlat amb el conseller d'Interior, Felip Puig, que li ha dit “que estigui tranquil”, ja que, tot i el retard en l'anunci oficial dels nomenaments, no sembla que hi hagi d'haver cap canvi. En tot cas, Crespo no vol, ara mateix, donar per fet el seu nou destí. “Així tindré més temps si cal preparar el relleu a l'Ajuntament”, va manifestar.

Algunes fonts apunten que els nous criteris d'austeritat i les retallades en alts càrrecs no casaven amb l'anunci de gaires nomenaments, i que no va caure bé al govern que Interior anunciés els seus nous alts càrrecs abans que fossin oficials.

En tot cas, sembla que fins la setmana vinent no hi haurà novetats en aquest tema. “No sé per què s'ha ajornat el nomenament”, va dir Crespo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.