Política

mataró

Mojedano diu que té els diners del PP i no els pensa tornar

Justifica que els 25.000 euros i els 2.100 que va treure després pertanyen als regidors i no al partit, i per això estan en un altre compte “intactes per fer acció política”

El PP de Mataró té previst demandar-lo avui

L'exportaveu del PP de Mataró, Paulí Mojedano, va admetre ahir en una roda de premsa que és cert que ell va agafar els diners del compte del grup municipal i que estan “intactes” en un altre compte anomenat Mataronins per poder continuar fent “acció política i deixar de finançar el partit”. “El PP reclama els diners, i en nom de qui?”, es preguntava ahir Mojedano. Segons va dir, els diners no pertanyen al partit, sinó al grup municipal, i per tant als regidors. Mojedano justifica que amb la seva marxa del PP –tres dels quatre regidors han passat al grup de no adscrits– el més normal és que s'enduguin els diners.

“El grup estava segrestat per una direcció i nosaltres hem prioritzat Mataró per sobre del partit. Així que assumeixo totes les decisions preses”. L'excap del grup municipal va reconèixer ahir, sense voler donar detalls, que va retirar també 2.100 euros del compte del partit, un cop ja s'havien donat de baixa ell i les regidores Ana Martínez i Lluïsa Corominas. Segons va dir, a més de sortir de la junta local i tenir plena sobirania de la gestió, tant d'actuacions com econòmica, tampoc estaven d'acord amb el finançament que “irregularment” des de fa anys es portava a terme dins el partit. Mojedano va explicar que es finançava a través de l'associació cultural Mataró Viu, on tant arribaven les subvencions del grup com les quotes dels militants. Això, segons va explicar l'exregidor popular, es va poder canviar obrint un compte corrent en el qual qui tenia accés era el president del PP, José Manuel López. Ahir però, el mateix López ho negava i assegurava que el compte de Mataró Viu es manté operatiu a hores d'ara.

LA FRASE

Els diners pertanyen als regidors; ni disciplina de partit ni històries. Són per fer acció política
Paulí Mojedano
exportaveu del pp de Mataró

LA XIFRA

25.000
Són els euros que es van extreure del compte del grup i 2.100 euros que es van treure més tard.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.