Política

CiU prepara el relleu de Crespo, que continua per ara d'alcalde a Lloret

CiU de Lloret ja ha començat a preparar el relleu a l'alcaldia de Xavier Crespo, que es podria produir en les pròximes setmanes o fins i tot al final del mandat, ja que ell ja ha anunciat que no es tornarà a presentar a les municipals. El nomenament de Xavier Crespo com a nou secretari de Seguretat s'ha ajornat un cop més, i ara, sense data. Segons la informació facilitada ahir pel Departament d'Interior, Crespo vol més temps per preparar el seu relleu a l'alcaldia de Lloret de Mar. De fet, dilluns al vespre es va celebrar l'assemblea de CiU de Lloret i l'únic candidat que va manifestar que encapçalarà la llista va ser Romà Codina, que és l'actual tercer tinent d'alcalde. Codina serà nomenat formalment candidat en l'assemblea del dia 27 de gener.

L'explicació que ara Crespo voldria frenar el seu nomenament es fa estranya si es té en compte que el dia 4 de gener va enviar un correu electrònic de comiat al personal de l'Ajuntament, dient que en les pròximes setmanes deixava l'alcaldia. Crespo no troba estrany que ara sigui ell precisament qui posi fre a la situació: “Ara vull calma, hi tinc el meu dret”, va manifestar ahir. Preguntat sobre la possibilitat que compti amb Ignasi Riera, responsable de Medi Ambient i Mobilitat, en el seu possible futur càrrec al Departament d'Interior, Crespo no ho va negar: “A l'Ignasi el tinc al cap, i a companys meus els he dit que és un valor que CiU ha d'aprofitar”, va manifestar. “Jo amb Ignasi Riera m'hi entenc perfectament”, va afegir.

Els fets que s'han produït en els últims dies han motivat que Xavier Crespo estigui “donant voltes” a totes les possibilitats. “He demanat que em deixin un temps, el lloc m'agrada, i és un repte, però potser tot el que ha passat m'ha fet pensar”, va explicar l'alcalde de Lloret.

He demanat que em deixin un temps, tot el que ha passat m'ha fet pensar
Xavier Crespo
ALCALDE DE LLORET
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.