Política

els nous nomenaments del govern

Casadesús, content de fer un altre cop política de govern

L'executiu el nomena delegat de la Generalitat a Girona

Vol recórrer el territori per conèixer-ne els problemes

Agreix a Martinoy la manera com es fa el traspàs

Eudald Casadesús, nomenat ahir oficialment delegat de la Generalitat a les comarques gironines, va mostrar-se molt il·lusionat pel càrrec. “Des que vaig ser president del Consell Comarcal del Ripollès i alcalde de Ripoll que no era a l'acció política executiva”, deia Casadesús. Per això va mostrar-se motivat per treballar com ho ha fet sempre, tot i que va preferir no entrar en cap tema més concret del que serà la seva tasca.

Però sí que va tenir unes paraules per explicar que afrontaria aquesta tasca amb “prudència, paciència i perseverança”.

Recórrer la comarca

Casadesús va explicar que continuaria en la dinàmica que ha seguit durant els cinc anys que ha estat president de Convergència a les comarques gironines, així com en els anys que va ser-ne cap de llista. Una dinàmica basada en la voluntat de visitar les diferents comarques per conèixer les queixes i els problemes de la gent.

Agraïment a Martinoy

Eudald Casadesús es va mostrar agraït envers el seu predecessor en el càrrec, Josep Martinoy, i va explicar que “ha tingut una actitud molt positiva en el traspàs”, que es farà de manera efectiva divendres. El nou delegat va expressar que “cadascú té la seva manera de fer”, tot i que considera que Martinoy deixa el llistó alt.

La presa de possessió serà dijous, a 2/4 de 8 del vespre, a la seu de la Generalitat a Girona.

Nascut el 1953, és químic de formació. Cal destacar que va ser president del Consell Comarcal del Ripollès del 1988 al 1995, i alcalde de Ripoll del 1995 al 2003. Ha estat diputat des del 1992 per CiU, i cap de llista per les comarques gironines el 2006.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.