Política

TERRES DE L'EBRE

Santmartí, a la direcció general de Pesca

La gerent de CDC a l'Ebre va ser també responsable de Benestar i Família

La gerent de CDC a les Terres de l'Ebre, Mercè Santmartí, serà nomenada avui directora general de Pesca. Santmartí és el segon alt càrrec del govern procedent de les Terres de l'Ebre, després del de Francesc Sancho com a secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut. De la mateixa manera que Sancho, que va ser delegat del govern a l'Ebre, Santmartí havia format part de l'administració territorial amb el govern de Jordi Pujol. Concretament, la gerent de CDC va ser directora dels serveis territorials de Benestar i Família entre el novembre del 2001 i el gener del 2004.

Santmartí (nascuda a Berga el 1963) substituirà Martí Sans al capdavant de la direcció general de Pesca. La crisi de preus del peix que fa anys que s'arrossega, però que s'ha agreujat amb la crisi econòmica, serà una de les problemàtiques que haurà d'afrontar Santmartí. Al delta de l'Ebre, hi ha actuacions pendents per millorar i intensificar la producció de mol·luscos, una reivindicació de la Federació de Productors de Mol·luscos del Delta de l'Ebre. Precisament la creació d'aquesta federació, que uneix les tres associacions de productors de mol·luscos que hi ha les badies del Fangar i els Alfacs, va rebre el suport de la direcció general de Pesca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.