Política

Lillo encara no té la garantia del PP per ser cap de llista a Blanes

Celestino Lillo està disposat a ser el cap de llista pel PP a Blanes en les municipals, però encara no en té la garantia del partit. Lillo, que actualment és regidor de Serveis i Medi Ambient, va explicar ahir que la junta local podria decidir aquesta setmana qui vol encapçalar una candidatura, “i, que sapiguem, de les 21 persones de la llista no hi ha ningú més que vulgui encapçalar-la”, va dir el regidor de Blanes.

Celestino Lillo va recordar que està a disposició del partit i, en aquest sentit, el president del PP de Girona, Josep Enric Millo, va dir ahir que el partit valora molt positivament la feina feta fins ara per Lillo però que, en tot cas, el candidat “no es decidirà a Blanes la setmana vinent”. “El que és segur és que té tot el suport del partit i serà a la candidatura però no sabem si de número 1 o de 2”, va dir Millo.

El màxim responsable del PP a Girona també va explicar que Lillo “sap que és el número 2”, recordant que en les passades autonòmiques, ell era el número 2 i va acabar sent l'1 perquè el primer va deixar-ho quinze dies abans de les eleccions. “Serà a la candidatura, però hem d'acabar de valorar si serà de número 2 o 1”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.