Política

Compromís per Ròtova es presenta públicament com un projecte obert

Els membres han anunciat que presentaran una candidatura a les properes eleccions municipals

El Bar de Dins va acollir la presentació de Compromís per Ròtova. A l'acte assistiren moltes persones del municipi, davant l'expectació que ha generat el projecte en la localitat.

L'acte ha servit com a tret de sortida de la precampanya al municipi i per fer visible la il·lusió i les ganes de treballar d'un bon nombre de gent de Ròtova, que aposten per una nova manera de fer política, més propera i desimbolta.

Compromís pretén ser l'alternativa útil a l'actual govern municipal. Per això, segons el cap de llista, Jordi Puig, “hem obert la convocatòria de Compromís, per anar incorporant a molta més gent que ens ajude a fer entendre que, primer que res, cal fer els projectes que Ròtova necessita”.

Esta concepció xoca frontalment amb la de l'actual govern, de grans projectes aturats i d'endeutament del municipi. Els components de la llista vole recordar que les inversions milionàries que han arribat a Ròtova, que haurien pogut ser molt útils, no s'han destinat a les principals necessitats del municipi. En aquest sentit, reclamen la casa de la música i de la cultura, i una biblioteca en condicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.