Política

Paterna té pendent un pagament de 23,5 milions d'euros en factures

Compromís assegura que també hi ha pendent de pagament 1,5 milions d'euros en “factures de calaix”

Compromís per Paterna fa una crida d'atenció a l'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, “per a fer-li memòria de tots els diners que encara no ha abonat als proveïdors i que representen un total de 23.430.079,74 euros”, indica la portaveu Loles Ripoll.

La coalició explica que, segons un informe d'Intervenció, com a deute reconegut, pendent de pagament, hi ha 19.692.014,95 euros, quantitat que ja està en la comptabilitat municipal, i que ha superat el termini de dos mesos que dóna la llei per a lluitar contra la morositat en les operacions comercials. Ripoll, afegeix que l'interventor també apunta l'existència d'un capítol de “factures de calaix” i que sumen 1.433.424,54 euros que estan “pendents d'aplicar al pressupost' i sense crèdit disponible”. “Però encara hi ha més, perquè hem vist que hi ha un altre grup de factures que estan en terra de ningú, i el montant de les quals puja a 1.992.116,29 euros. Es tracta de factures que estan pendents de confirmar, és a dir, que encara no han anat a Intervenció, i ja ha passat un mes dels dos que hi ha de termini”, explica Ripoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.