Política

CiU d'Olot voreja la majoria i vol Reagrupament

Ho revela una enquesta del partit que atorga al PSC entre 6 i 7 regidors

Una enquesta assenyala que CiU podria vorejar a Olot la majoria absoluta en les municipals. La formació presenta una llista encapçalada per l'anestesiòleg olotí i regidor actualment a l'oposició Josep Maria Corominas. Es tracta d'una enquesta interna dels convergents, que d'un total de 21 regidors preveu que CiU n'obtindrà entre 9 i 10 –ara en té 7–. Segons l'enquesta, el PSC, ara al govern amb ApG, passaria dels 9 regidors actuals a entre 6 i 7. Per a ERC preveu el mateix resultat que en les eleccions de 2007 quant a nombre de regidors, 2. L'enquesta també assenyala que Alternativa per la Garrotxa, el PP i la PxC vorejarien cadascun el 5% dels vots, i que, per tant, també podrien mantenir o perdre el regidor que ara tenen cadascun al consistori. La consulta, en canvi, no preveu cap regidor per als nous partits. L'enquesta va ser elaborada quan ApG encara no havia anunciat que trencava la coalició amb ICV i ni SI, ni Reagrupament, ni les CUP, ara a ApG, havien dit si concorrien als comicis.

Reagrupament i CiU

En aquest sentit, cal remarcar que Reagrupament està molt a prop de concórrer a les eleccions a Olot juntament amb CiU. Les sigles seran les convergents, i, en cas que es tanqui l'acord, un dels seus militants aniria en un lloc per sortir escollit.

Reagrupament també ha mantingut contactes amb ERC i amb SI, sense tant d'èxit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.