Política

CiU de Malgrat veu el municipi “capaç de sortir-se'n”

La candidata, Neus Serra, explica els eixos principals del programa, que incideix en el suport als sectors econòmics

CiU de Malgrat, amb la cap de llista i actual portaveu del grup municipal, Neus Serra, ja ha començat a treballar en les propostes electorals de cara als comicis del maig, en què la formació espera millorar els resultats. L'eix principal del que serà la campanya de la federació nacionalista se centra en la recerca de sortides als diferents motors d'una realitat econòmica diversificada com és la de Malgrat. Una estratègia a llarg termini que garanteixi la viabilitat dels diferents sectors al municipi. En aquest sentit, Serra destaca que CiU vol presentar una estratègia global “que permeti superar la difícil situació actual”, i que ho vol fer “amb la participació directa” dels ciutadans.

Per la candidata, “cal que tots caminem en la mateixa direcció” i, per aquest motiu, convida els veïns a compartir amb ella les idees, els projectes i les inquietuds “tot fent un cafè”. Serra proposa una reforma important de la façana marítima, “capaç d'actuar com a atractiu i com a referent”; incideix en la necessitat de redreçar un comerç “en regressió, que pateix una sagnia constant de tancament d'establiments”, i defensa que cal donar un cop de mà a la pagesia, un sector prou castigat al qual cal ajudar a “promoure els productes propis i la marca de qualitat”. Finalment, Serra creu que la indústria local s'ha de donar a conèixer més i que s'ha de facilitar la implantació de noves empreses i ajudar els joves emprenedors.

LA FRASE

La façana marítima ha de ser capaç d'actuar com a atractiu i com a referent de Malgrat
NEUS SERRA
Candidata de CiU a Malgrat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.