Política

El regidor de Salut d'Arbúcies serà el cap de llista d'ERC

Joaquim Santos substituirà l'actual alcalde Roger Zamorano com a cap de llista a la població de la Selva

Arbúcies és la darrera població de la comarca de la Selva on ERC ja ha nomenat el seu candidat a l'alcaldia per les eleccions municipals del proper mes de maig. Actualment els republicans governen en minoria i l'actual alcalde, Roger Zamorano, tal com sempre havia mantingut no tornarà a encapçalar la llista.

El seu substitut és Joaquim Santos, actual regidor d'Educació i Salut i Benestar, Solidaritat i Cooperació. Nascut a Barcelona l'any 1969 és metge de professió i treballa al centre d'Atenció Primària de Riudarenes. Milita a ERC des del 1989 i ha estat membre de la sectorial de Sanitat i presideix la secció local del partit a Arbúcies.

De moment, a la comarca de la Selva, ERC ja ha nomenat com a candidats ferms Jordi Orobitg, a Lloret de Mar; Dídac Manresa, a Breda; Xavier Tresserras, a Caldes de Malavella; Joan Mercader, a Susqueda; Xavier Targa, a Amer; Eduard Adrobrau, a Vidreres, i Joan Garriga, a Sant Hilari Sacalm.

Només Mercader, Targa i Garriga repeteixen com a caps de llista, mentre que en les altres candidatures que són fermes s'ha optat per la renovació.

A la Selva, actualment ERC governa en cinc poblacions o bé directament o amb llistes d'independents adscrits i són les següents: Riells i Viabrea, Sant Hilari Sacalm, Susqueda, Arbúcies i la Cellera de Ter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.