Política

El PSC ha nomenat setze candidats a la comarca de la Selva

El PSC ja ha nomenat setze candidats com a caps de llista a la comarca de la Selva i preveu fer llista en cadascun dels 28 municipis. Ara, els socialistes ja són al capdavant de quatre ajuntaments: Maçanet de la Selva, Riudarenes, Sils i Vidreres. Només es canviarà de candidat a Maçanet de la Selva, on Tomàs Rayner substituirà com a cap de llista l'actual alcalde, Alfons Soms. A Riudarenes repetirà Jordi Gironès; a Sils, Martí Nogué, i, a Vidreres, Ruth Rosique.

Pel que fa a la resta de candidats de la comarca de la Selva, Josep Marigó repeteix a Blanes; Josep Santané, a Anglès; Enric Nualart, a Hostalric; Josep Maria Clopés, a Massanes, i Pilar Mundet, a Tossa de Mar.

Pel que fa a les cares noves a les llistes, a Arbúcies el cap de llista serà Antonio Ronda; a Breda, Antoni Marín; a Lloret de Mar, Joan Bernat; a Riells i Viabrea, Manel Ortiz; a Riudellots, Sílvia Paneque; a Caldes, José Fernández, i a Santa Coloma, Manel Roquetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.