Política

Josep Martí és nomenat secretari de Comunicació

L'executiu consagrarà avui un expert en comunicació corporativa com a responsable de la política mediàtica

El càrrec depèn directament de la secretaria general de la Presidència

El consell executiu nomenarà avui Josep Martí Blanch secretari de Comunicació. Martí, expert en comunicació corporativa, coordinarà la política interna de comunicació del govern i també la relativa als mitjans. El seu càrrec dependrà directament del secretari general de la Presidència i portaveu de l'executiu, Francesc Homs. A diferència del govern actual, el tripartit va dividir les competències en aquest àmbit entre els departaments de Presidència i de Cultura.

Martí, professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, és un col·laborador habitual del diari AVUI i d'altres mitjans com El Singular Digital o Expansión. També és autor del llibre Ets de dretes i no ho saps (L'Arquer, 2008), amb el subtítol de “crítica de la gran impostura catalana”. Es va llicenciar en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i va cursar el programa de l'IESE Business School, per a directors generals i alts directius.

Pel que fa a l'exercici professional, Martí dirigeix Mapa Media, una empresa de comunicació i relacions públiques. A més, va ser director de Comunicació de la Subdelegació del Govern espanyol a Tarragona entre els anys 1996 i 1998. Més tard va exercir de relacions públiques de l'empresa Schneider Electric (2000-2002).

El nomenament de Martí arriba després que algunes veus hagin vist problemes de comunicació del govern en el relat de la supressió del límit de 80 quilòmetres per hora als accessos a Barcelona, com a conseqüència d'una possible falta de coordinació entre els diversos departaments, o en la polifonia entre el discurs de l'executiu i els dos partits que l'integren, després que el secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, alertés que la Generalitat gairebé no pot pagar ni les nòmines. L'executiu va treure importància a les seves paraules garantint als treballadors de l'administració que no han de patir pel seu sou.

LA XIFRA

43
dies
ha trigat el govern d'Artur Mas a triar el responsable de Comunicació del nou executiu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.