Política

El PP nomena els candidats de Sarrià, Sils, Calonge i l'Escala

En cap de les quatre localitats no té representació al consistori

El comitè electoral del Partit Popular ha nomenat els caps de llista que encapçalaran aquesta formació a les localitats de l'Escala, Calonge, Sarrià de Ter i Sils. En cap dels quatre pobles els populars no tenen cap representant a l'Ajuntament. En el cas de l'Escala, l'alcaldable és Mercè Garcia Trujillo, de 32 anys i empleada de banca. Garcia Trujillo no va encapçalar la llista popular el 2007. En el cas de Calonge, el cap de llista és Joan Pons Pellisa, de 71 anys i abans treballador en el sector de la premsa. En aquesta localitat el PP tampoc no hi té representació i Pons es presenta per primer cop, ja que el 2007 va ser Ramon Bosch qui va encapçalar la llista popular candidata a l'Ajuntament.

En el cas de Sarrià de Ter el candidat a l'alcaldia popular serà Antonio Marín Coll, visitador mèdic de professió.

A Sils, repeteix

Finalment, el cap de llista del PP a Sils serà Jordi Jaldón, de 51 anys, que prové del sector comercial. Aquest és l'únic dels quatre candidats que repeteix ja que ja va ser alcaldable el 2007. Precisament en aquesta localitat el Partit Popular va estar més a prop d'entrar a l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.