Política

TERRASSA

CiU critica “l'opacitat” del pla de La Maurina

El grup municipal de CiU ha criticat “l'opacitat” amb què l'equip de govern gestiona el pla de barris de La Maurina. Els nacionalistes han presentat 42 preguntes per fomentar la transparència informativa. La federació pretén aclarir l'organigrama i, per això, demana quin és el nombre de personal assignat per categoria laboral, les funcions i el cost econòmic total. CiU també vol conèixer cada activitat d'habitabilitat com per exemple el nombre total d'edificis susceptibles de rebre ajuts. Finalment, pregunten per les activitats de promoció econòmica i social.

Els nacionalistes van destacar la diferència entre els dos dossiers que l'Ajuntament ha lliurat al consell plenari amb el volum de fitxes que es van repartir al pla de barris del districte 2. “Com podem fer el seguiment de les actuacions si no hi ha la informació completa?”, es va preguntar la regidora de CiU, Eva Salvador, que farà arribar les respostes als membres del consell plenari. “CiU vol que el pla vagi bé i per això demanem transparència”, va insistir Salvador, avançant-se a les acusacions reiterades que rep de l'equip de govern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.