Política

torredembarra

Alternativa Baix Gaià centra el programa electoral en la crisi

La candidatura d'Altafulla es desvincula del projecte

Alternativa Baix Gaià de Torredembarra centrarà el seu programa electoral en projectes destinats a amortir els efectes de la crisi. La candidatura va fer ahir una assemblea oberta a la ciutadania durant la qual es va establir el full de ruta pels quatre anys vinents. Lluís Suñé, cap de llista, va explicar que la prioritat són les famílies més desafavorides, aquelles que ho passen pitjor per l'actual context econòmic, però també la petita empresa, motiu pel qual s'aposta per renovar la zona industrial, convertint-la en un “pol d'atracció” per a noves empreses. D'altra banda, “hi ha prop de 1.400 aturats, sobretot de la construcció” i per això “proposem cursos de reciclatge laboral per tal que la gent aprengui uns altres oficis”. Ahir també es va donar a conèixer qui serà el número 2, Jordi Roig, que en les anteriors eleccions havia anat dues posicions més avall.

A banda de Torredembarra, Alternativa Baix Gaià es presentarà a la Pobla de Montornès i a Renau, mentre que la candidatura d'Altafulla se'n desvincula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.