Política

política

L'oposició de Lloret critica que Crespo no exerceix d'alcalde

Els regidors del GRILL i ICV de Lloret de Mar, Joaquim Teixidor i Antoni Garcia, respectivament, mantenen que Crespo hauria de deixar l'alcaldia “perquè Lloret no es pot permetre tenir un alcalde insegur”. Pels dos regidors, l'actitud de Crespo en l'afer del seu possible nomenament ha evidenciat inseguretat per part de l'alcalde. “El que està fent és protegir Romà Codina i els seus fracassos com a regidor”, diu Teixidor. “Crespo ha de fer d'alcalde o dimitir”, opina Garcia. “No es creu ningú que ha renunciat, això és per problemes interns a CiU a l'hora d'ocupar càrrecs i Crespo va apostar pel bàndol perdedor”, diu.

Lluïsa Parrilla (PSC) creu que com a mínim l'equip de govern deu a l'oposició i als ciutadans una explicació: “Tibau va marxar i ells s'han repartit les carteres, però no ens han comunicat res. El ple hauria estat una ocasió perfecta, però no van donar cap explicació”. La portaveu socialista no comparteix la petició del GRILL que Crespo hagi de plegar: “Estan fent llenya de l'arbre caigut, no ho comparteixo”, va dir. Jordi Orobitg (ERC) considera que Crespo sembla que doni “un cert sentit lúdic” al final de la legislatura. “Parla d'il·lusió per inauguracions, però s'han de fer moltes més coses, necessitem un alcalde amb les piles posades”, opina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.