Política

El PP haurà de pronunciar-se a les Corts sobre la ILP per TV3

Compromís presenta una iniciativa a les Corts per restablir la normalitat televisiva

Recorda que molts ajuntaments governats pel PP han aprovat mocions a favor de la reciprocitat

El Grup Parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes ha presentat una Proposició No de Llei perquè el parlament valencià es pronuncie a favor de les televisions sense fronteres. L'objectiu és que al territori valencià es puguen veure altres televisions autonòmiques, com és ara el cas de TV3, i que en altres llocs també arribe amb normalitat el senyal de l'ens públic valencià i els seus diferents canals.

Segons ha explicat el síndic de Compromís, Enric Morera, la nostra proposta és “el marc idoni per a solucionar des del consens un problema creat. Si el PP vol, nosaltres no tenim cap problema a tramitar una declaració institucional immediata aprovada pel parlament, per tots els grups parlamentaris, que seria el més adient per al tema”. Compromís també insta el govern espanyola a tramitar la ILP de Televisions Sense Fronteres; demana que s'habilite el canal múltiplex addicional; l'anul·lació de les sancions administratives contra ACPV i que el Consell arribe a un acord amb el govern català per assegurar la reciprocitat de les televisions autonòmiques. Morera ha recordat que en molts pobles valencians el PP està votant a favor de la moció que està presentant el Bloc per a demanar que es torne a veure sense problemes TV3 al territori valencià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.