Política

Solidaritat presenta llista a Barcelona

El 77,5% dels adherits a la capital catalana aposten per fer candidatura pròpia

Solidaritat Catalana per la Independència (SI), formació liderada per Joan Laporta, va decidir ahir finalment presentar candidatura a l'Ajuntament de Barcelona en els comicis municipals del 22 de maig, i que els components de la llista, incloent-hi l'alcaldable, surtin d'un procés de primàries.

El secretari general d'aquesta formació, Uriel Bertran, va explicar que el 77,5% dels adherits a la capital catalana que ahir van exercir el vot –poc més d'un 15% del total d'inscrits i entre els quals no hi havia Laporta– van donar suport a presentar la candidatura, mentre que un 19,9% es van decantar pel no i la resta van votar en blanc.

Si Laporta o qualsevol dels altres quatre diputats que té SI al Parlament català volguessin presentar-se a aquests comicis municipals, haurien de deixar el seu escó, encara que fonts de la formació han assegurat que el líder de Solidaritat no té previst aspirar a l'alcaldia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a