Política

política

el nou govern

Interior nomena Mansilla i Ruiz al Camp i l'Ebre

Interior no preveia, inicialment, dotar aquest càrrec al territori

El Departament d'Interior va nomenar ahir Carme Mansilla i Eva Maria Ruiz a les delegacions territorials del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, respectivament.

Carme Mansilla, presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Camp i regidora a l'Ajuntament de Valls, comptava des del primer moment entre els efectius del govern de la Generalitat al Territori. El nom de Mansilla va aparèixer entre les primeres informacions sobre els nous responsables al Camp de Tarragona i, en concret, la situaven en la direcció territorial d'Ensenyament.

Una destinació lògica si es té en compte la seva procedència de docent i com a directora de l'institut Narcís Oller, de Valls. El nomenament va anar perdent pes a mesura que es va dilatar el nomenament des d'Ensenyament i quan a Carme Mansilla ja se la situava al capdavant d'Interior. Mansilla, de fet, va assistir a la presa de possessió de Maria Àngels Gonzàlez com a directora d'Ensenyament, on va ocupar un lloc destacat a la fila zero de les autoritats.

L'ampostina Eva Maria Ruiz assumirà la delegació d'Interior a l'Ebre. Ruiz treballa en l'àmbit de l'educació. L'estructura del govern al territori es va definint amb aquests nomenaments donat que, inicialment, no es preveia dotar el càrrec de delegat d'aquest departament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.