Política

Les forces britàniques estan preparades per apoderar-se del gas mostassa i altres armes químiques líbies

Creuen que el govern de Gaddafi pot tenir amagatalls amb aquestes armes

Les forces especials britàniques duen suposadament deu dies al país nord-africà

Les forces especials de l'exèrcit britànic estan preparades per apoderar-se dels dipòsits de gas mostassa i altres armes químiques que el govern Muammar al Gaddafi pugui haver ocultat en el desert libi.

Segons el diari The Daily Telegraph, que citen fonts nord-americanes, és probable que es recorri al Special Air Service (SAS), principal força de l'exèrcit britànic per aquest tipus d'operacions. Fonts britàniques han explicat que encara no han rebut una petició expressa de Washington per involucrar a les SAS en una eventual operació d'aquest tipus encara que es tem que Gaddafi decideixi recórrer a aquestes armes químiques o que aquestes caiguin en mans de terroristes.

Les forces especials britàniques duen suposadament deu dies al país nord-africà i han tingut un paper important en el rescat i repatriació dels treballadors del sector petrolier que operaven en el desert libi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.