Política

Victòria per la mínima en el PSC de Lloret de Mar

La llista que encapçala Joan Bernat va tenir 17 vots a favor i 15 en contra

L'assemblea del PSC de Lloret de Mar, celebrada dijous al vespre, va aprovar per la mínima la llista que encapçala Joan Bernat, i va quedar palès que hi ha un sector important molt molest amb la manera com s'ha configurat la llista. En total va sumar 17 vots a favor, 15 en contra i una abstenció, però Joan Bernat considera que té prou suport. “El nostre és un equip renovat, fort i cohesionat que funcionarà”, va dir convençut. També va treure importància a les discrepàncies al si del partit: “El resultat final és que es va aprovar la llista, que és el que volíem”, va dir, i va destacar també el suport dels simpatitzants.

Els deu primers membres de la llista són, per aquest ordre, Joan Bernat, Anna Pascual, Susana Yerro, Josep Cortés, Joan Carles Amaya (un dels pocs que van ser en la candidatura anterior), Almudena Jurado, Eduardo Ramos, Jordi Pujolar, Dani Arbó i Natalia Martínez. Tanquen la llista dos exalcaldes, Lucía Echegoyen i Josep Sala. El projecte, segons destaca el PSC, “neix amb la voluntat de restablir la confiança, la credibilitat i l'autoritat enfront d'un projecte polític com el de CiU, que es troba cansat i allunyat de la voluntat d'una part important de la ciutadania”. Un dels aspectes que destaca Bernat és que presenten un projecte innovador “que aporta cares noves a la política local”. Un sector de la militància, però, critica que les cares són potser fins i tot massa noves, en el sentit que molts “són desconeguts”, i n'hi ha que –segons expliquen alguns presents en l'assemblea de dijous– ni tan sols han assistit a reunions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.