Política

Dani Planàs serà l'alcaldable de Solidaritat a Olot

Guillem Burset i Tony Ceballos seran els caps de llista a Riudellots i Santa Cristina

SI continuarà fent primàries

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha tancat un cap de setmana d'eleccions primàries per elegir els alcaldables en diversos municipis. De fet, és una pràctica que es continuarà fent en altres poblacions. Ahir va ser el torn, per exemple, d'Olot, on, amb un 91,32% dels vots, es va escollir Dani Planàs com a cap de llista. Planàs és dirigent comarcal de SI a la Garrotxa i exmembre de la coordinadora d'Olot Decideix. En aquestes primàries hi han participat un 57% dels adherits a la formació independentista al municipi. Planàs anirà acompanyat a la llista per Josep Quintana, Francesc Santos i Jordi Rodríguez.

D'altra banda, SI també va celebrar ahir primàries a Riudellots de la Selva. Per unanimitat, l'elegit va ser Guillem Burset, que tindrà com a número 2 de la llista Xevi López, dirigent de SI a la comarca de la Selva. En aquest municipi, van participar el 100% dels adherits a les primàries.

Finalment, a Santa Cristina i amb el 100% dels vots favorables, es va escollir Tony Ceballos com a alcaldable de SI. En aquestes primàries hi van participar el 50% dels adherits.

Cal recordar que dissabte passat a Girona, Figueres, Torroella de Montgrí i Palamós també es van dur a terme processos de primàries per triar els caps de llista de Solidaritat. Santi Niell serà l'encarregat de liderar el projecte a la capital gironina i Núria Bartrolich, a Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.