Política

DELTEBRE

Es crea un partit que reivindica la Cava

Unió pel Poble de la Cava és el nom de la nova formació política que s'ha constituït a Deltebre i que concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig. El president del nou partit és Josep Ramon Casanova i Bertomeu, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Deltebre i que a les anteriors eleccions es va presentar a la llista d'Ebrencs Independents. “El principal objectiu de la nova formació és el de garantir i defensar el poble de la Cava com a tal i no el seu tractament com si fos una altra entitat, sigui com a nucli, barri o qualsevol altra distinció”, exposa el president del partit en una nota de premsa. Unió pel Poble de la Cava es presentarà públicament en un acte que tindrà lloc el 19 de març a partir de les sis de la tarda a la sala d'actes de la Cambra Agrària de la Cava.

Els impulsors del nou partit asseguren que no busquen la segregació, però mantenen que la Cava i Jesús i Maria són dos pobles diferents encara que conjuntament formen Deltebre. “És la primera vegada en la història que un partit de la Cava com a tal i sense subterfugis concorre a les eleccions municipals”, diuen els promotors d'Unió pel Poble de la Cava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.