Política

infraestructures

Crida dels alcaldes per mobilitzar-se per l'N-II

El president del Consell Comarcal de la Selva demana als veïns de les poblacions afectades per l'N-II que se sumin a la concentració de dissabte

El tema del desdoblament de l'N-II al pas per la comarca de la Selva va planar ahir en la reunió que els alcaldes de la comarca van mantenir amb el delegat del govern català a les comarques gironines, Eudald Casadesús. La unanimitat va ser de nou reiterada en aquesta qüestió, i tots els alcaldes van a l'una pel damunt del seu color polític. CiU, PSC, ICV-EUiA, ERC i independents donen suport a totes les mesures que es prenguin per desencallar les obres eternament aturades.

El president del Consell Comarcal, Jordi Gironès, recollint les inquietuds dels alcaldes de la Selva, va fer una crida als veïns de les poblacions més afectades –Maçanet, Sils, Caldes de Malavella i Vidreres– perquè s'afegeixin a la concentració que es farà aquest dissabte a l'esplanada del davant del restaurant Touring, de Sils.

Casadesús va apostar per la batalla parlamentària, però va dir que considerava lògic que el peatge de l'AP-7 sigui gratuït o reduït mentre no es resolgui el desdoblament.

LA FRASE

Trobo lògic que el peatge de l'AP-7 sigui gratuït o reduït mentre no s'arregli el tema de l'N-II
Eudald Casadesús
delegat del Govern català

Anunci de retallades

Si una cosa va quedar clara en la reunió que va mantenir ahir el màxim representant de la Generalitat a les comarques gironines és que pinten bastos en la qüestió del finançament de serveis, almenys a curt termini. Concretant, va venir a dir que les escoles situades en barracons continuaran en barracons, que les ampliacions dels centres sanitaris s'hauran d'esperar i que les obres que no tinguin una prioritat màxima no es faran o s'aturaran. La nota positiva la va donar en anunciar que les obres de l'Eix Transversal –prou importants per a la Selva interior– no s'aturarien i que continuaran segons el calendari establert. Va manifestar cert optimisme en relació amb el pla d'obres i serveis que es posarà en marxa l'any 2012. “Esperem que la situació hagi canviat”, va dir optimista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.