Política

Josep Marigó (PSC) presenta el seu llibre ‘Remuntar Blanes'

Dóna la seva visió del cas de l'edifici de Mont Ferrant i critica la gestió actual

El candidat del PSC a l'alcaldia de Blanes, Josep Marigó, va presentar ahir al Teatre Municipal de Blanes el llibre Remuntar Blanes, del qual és l'autor. El llibre consta de 96 pàgines i inclou un pròleg de l'exalcaldessa Maria Dolors Oms. Marigó el defineix com “una reflexió en veu alta partint de l'anàlisi i la descripció de la realitat que ens trobem a Blanes”. Pel candidat del PSC, mai no s'ha acabat de consolidar un model de poble per les moltes càrregues que es porten, en forma de circumstàncies problemàtiques, i repassa fets recents i del passat per donar-hi la seva lectura particular, com és el cas de l'edifici Mont Ferrant.

Opina que a Blanes s'ha anat instal·lant el pessimisme, agreujat “per les actituds distants dels dirigents municipals”, i a partir de les converses que ha tingut amb empresaris li ha quedat clar que cal treballar per unir esforços. “Fa massa temps que tothom va a la seva”, diu. Aposta per l'acostament “de la política a la ciutadania” i per exercir amb convenciment “la transparència de la gestió i la informació de qualitat de l'Administració municipal envers el ciutadà”. També defensa la importància de l'honestedat dels que es dediquen a la política.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.