Política

ENRIC FLAMERICH

CANDIDAT DEL PSC A VILASSAR DE MAR

“Hem après dels errors del passat”

experiència La nova cara del PSC de Vilassar de Mar assegura que han pres nota de l'experiència de governar durant el mandat anterior participació Flamerich aposta per donar sortida al diàleg amb els veïns

Enric Flamerich va néixer fa 35 anys a Vilassar de Mar. A banda de regidor, ara a l'oposició però amb tasques de govern durant l'anterior mandat, és assessor tècnic a la Delegació del Govern a Barcelona. Viu amb parella i s'ha volgut fotografiar a la biblioteca perquè considera que “és un equipament que afavoreix el coneixement”.

Enric Flamerich encapçalarà per primera vegada la llista del PSC a l'alcaldia de Vilassar de Mar.

Una cara nova per a un projecte nou?

És una candidatura renovada amb una combinació de projecte nou i l'experiència que hi porta el PSC.

L'objectiu és recuperar l'alcaldia després de 4 anys a l'oposició?

Sí, l'objectiu serà el de mirar de recuperar l'alcaldia.

Serà difícil amb un govern de CiU amb majoria absoluta...

Serà difícil perquè CiU s'ha mostrat diligent en la feina a fer i estem davant d'unes eleccions complicades, però un candidat surt a treballar per guanyar.

Vostè va ser regidor en el darrer govern liderat pel PSC i el darrer tram d'aquell mandat (2003-2007) va ser bastant convuls amb temes com el porta a porta (PAP). N'han après, dels errors del passat?

Evidentment, hem après dels errors del passat. Tot es pot corregir i és millorable. Jo precisament tinc l'experiència del govern anterior i podem identificar els errors que es van cometre i corregir-los.

Com ara quins?

Probablement alguns d'aquests errors van venir de la poca comunicació amb els socis de govern d'aquell moment (ERC i ICV-EUiA), i segurament també d'una mala selecció de les prioritats de govern.

Quines seran les seves propostes clau per a aquests comicis?

Seran les que facin referència als eixos que hem identificat. Volem prioritzar sobretot la contribució a la sortida de la crisi a Vilassar de Mar. Això ho volem fer mitjançant un projecte econòmic. Amb això estem molt il·lusionats i, en aquest sentit, tenim les idees molt clares. La segona prioritat és un enfortiment de les “eines democràtiques” que té l'Ajuntament per poder construir col·lectivament l'enfortiment del poble, perquè ara mateix no s'està utilitzant la participació ciutadana, ni el diàleg amb els veïns per conèixer quins són els problemes de la gent.

Reeditaria un tripartit?

El que volem és un govern estable amb els projectes bàsics del nostre municipi. Hi ha sintonia amb certes prioritats amb altres partits i, si aquest és l'objectiu, nosaltres reeditaríem un tripartit, un quadripartit o el que fes falta.

Què li falta a Vilassar de Mar?

Doncs algunes coses importants. Per exemple, un espai digne per realitzar projectes artístics. També hi falta un projecte de mobilitat que doni solució a Vilassar de Mar, concretament un punt de connexió entre l'avinguda Carles III i Lluís Companys, i sobretot una idea integral de municipi.

Mantindrà la posició del seu partit respecte a la construcció de la ronda del Maresme?

Hi donarem suport en la mesura que pot contribuir a generar riquesa i ocupació al municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a