Política

PEDRO TORRES

ALCALDABLE PER ICV A CASTELL-PLATJA D'ARO

“Hem portat novetat, frescor i molta innovació”

Creu que l'acord era una necessitat de poble i una voluntat de govern d'ICV

“Hem demostrat que podem seguir governant”

El setembre del 2009 Iniciativa de Castell-Platja d'Aro entrava a formar govern encapçalat pel PSC, i tenint com a companys el PP, després de la moció de censura que va posar fi a 18 anys de govern convergent.

Com ho explica, vostè?

La moció de censura va sortir per una necessitat de poble i una voluntat de govern d'Iniciativa de Catalunya Verds, que va pactar amb un grup majoritari com era el PSC. I a més a més per tenir majoria s'hi va afegir el PP. He de dir que plegats hem treballat molt bé. No n'estic pas gens descontent, del pacte.

Amb tot, els votants li passaran factura per haver governat acompanyat del PP?

Jo crec que era una necessitat local. Per Iniciativa era un deure de ciutadania aprofitar la possibilitat de governar i demostrar, també, que sabíem governar, i ha quedat palès que podem seguir governant.

Des del PSC, Dolors Padilla diu que no han tingut cap crisi perquè han parlat molt. Però de feina, n'han fet?

Crec que el millor d'aquest pacte ha sigut la feina que hem fet. Com a exemples cal destacar l'skate, un espai per als joves que havia estat molt demanat i nosaltres hem posat en marxa; l'ampliació del centre cívic i els serveis socials; hem fet l'àrea de participació ciutadana i hem creat l'àrea de promoció econòmica, amb tot el que això representa per a diferents sectors. Tot plegat, són coses que l'antic govern de CiU mai havia fet en tot el seu llarg govern. Nosaltres hem portat novetat, frescor i sobretot innovació.

Comerç i turisme?

El municipi necessita polítiques de proximitat. Hem de defensar com sigui el petit comerç per recuperar-lo com a líder comercial de la zona. Hem de dinamitzar la promoció econòmica i buscar algun líder de l'àmbit turístic perquè aconsegueixi l'impuls que tothom espera recuperar en aquest sector.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.