Política

JOAQUIM FERRER

CANDIDAT DE CIU A VILASSAR DE MAR

“Hem complert els compromisos”

positiu L'actual alcalde es mostra satisfet del seu primer mandat amb majoria absoluta reptes Ferrer creu que no es poden fer grans promeses a curt termini a causa de la crisi però revela alguns projectes per al futur

Joaquim Ferrer va néixer a Barcelona fa 46 anys “però des dels anys setanta ja corria per Vilassar de Mar”. Aquest economista de professió està casat i té un fill. En aquests comicis espera poder revalidar l'alcaldia que va aconseguir el 2007 per majoria absoluta, objectiu que es proposa mirar de tornar a assolir el 22 de maig.

Joaquim Ferrer és l'alcalde de Vilassar de Mar per CiU des de les darreres eleccions. En aquests comicis és l'únic candidat de les forces presents a l'Ajuntament que repeteix.

Com valora el seu primer mandat amb majoria absoluta?

Molt positiu perquè hem pogut acomplir els nostres compromisos electorals i anar fins i tot una mica més enllà.

Es veu capaç de revalidar aquesta majoria?

És difícil perquè les majories absolutes no prodiguen gaire, però sí que és veritat que hauria de ser l'objectiu.

Citi'm algun encert del seu govern.

L'encert principal ha estat la capacitat de complir els compromisos, i del que em sento més orgullós és de tot el tema de la mobilitat. Hem aconseguit que en una zona complexa com és el nucli antic hi hagi tres eixos per poder deixar els vehicles: mercat municipal, Vicenç Casanovas i el Patronat, i des d'allà es pot anar fins al passeig marítim.

I algun error?

La decepció més gran que hem tingut és no haver vist com es tirava endavant el projecte del Patronat, on s'havien de fer equipaments. Malgrat que no era matèria estrictament municipal, ja que el terreny és del bisbat, sí que ha estat una decepció.

L'oposició li reclama més diàleg.

Sempre hem estat oberts a fer plantejaments a l'oposició. De fet, jo crec que també és una afirmació un pèl gratuïta perquè en molts casos hem intentat buscar l'acord. La prova més clara és que els pressupostos municipals no s'han aprovat mai amb els vots només de CiU, igual que els temes referents al mercat municipal.

Quins seran els eixos de la seva campanya?

Si hem de ser seriosos, no podrem prometre grans coses, com a mínim durant la primera meitat del mandat, ja que encara estarem passant la crisi. Però algun projecte important com ara el pont entre l'avinguda Carles III i l'avinguda Lluís Companys serà un dels temes prioritaris, i sobretot intentar finalitzar projectes en fase d'execució com ara el mercat, l'habitatge social de Can Vives o la pista poliesportiva, entre d'altres.

Quin serà el seu posicionament sobre la ronda Maresme?

Nosaltres no estàvem d'acord amb el projecte que es va presentar, ja que no recollia la filosofia amb la qual nosaltres vam participar en un preacord marc al Consell Comarcal en el sentit que no havíem estat capaços d'escoltar diferents sensibilitats. Quan va sortir l'avantprojecte ja vam manifestar que s'havia d'aturar i parlar amb les entitats. Com a Vilassar de Mar, tenim dos problemes: l'afectació al municipi per intentar tenir un accés a l'autopista més directe, i solucionar la qüestió del Mercat de la Flor, que quedaria aïllat i això ens preocupa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a