Política

POLÍTICA

María Lapiedra, candidata a les Borges

Vol celebrar-hi més festes i permetre el nudisme nocturn pels carrers

Després de la seva fallida experiència política amb Joan Laporta, l'actriu porno María Lapiedra presentarà candidatura a les eleccions municipals de les Borges, segons va explicar ahir a aquest diari. “Les Borges és el meu poble i com que no va anar bé ni amb Esquerra ni amb Solidaritat he decidit muntar-m'ho jo sola”. L'actriu va néixer a la capital de les Garrigues, on va viure un any i mig abans de traslladar-se a Mollerussa. Ja ha iniciat els tràmits per inscriure al registre la seva formació, el Partit del Desig (PDD).

En un municipi governat per ERC, Lapiedra es planteja ser “l'alternativa”. Reconeix que “potser alguns no em prendran seriosament perquè em dedico a l'striptease. Creuen que només els lletjos són intel·ligents”. Si surt escollida, crearà una web on es pengin els comptes municipals. “Tothom sap que els polítics roben i amb transparència quedaran diners per muntar festes al poble”. A banda de la promoció de l'oli, al programa també hi portarà que “el nudisme al carrer sigui lliure entre les 12 de la nit i les 6 del matí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.