Política

badalona

El PP assegura que té un acord amb el Futbol Club Barcelona

García Albiol es reuneix amb el vicepresident del Barça

El club podria apadrinar entitats locals

El PP de Badalona ha aconseguit un acord amb el Futbol Club Barcelona per promocionar el futbol base a Badalona si aconsegueixen el govern de la ciutat, segons han informat des del partit. Xavier García Albiol, president del PP a Badalona i candidat d'aquesta formació a l'alcaldia, es va reunir dimecres amb Josep Maria Bartomeu, vicepresident primer del Futbol Club Barcelona. En la trobada, que es va fer a les oficines del Barça i que es va allargar una hora i mitja, també hi va participar Jordi Mestre, directiu responsable del futbol base del club.

La trobada es va fer a petició de García Albiol amb l'objectiu de fer-los arribar que un dels seus objectius és que Badalona “passi a tenir relacions amb entitats esportives en l'àmbit mundial”. Segons va explicar García Albiol, “Badalona necessita projectar-se a l'exterior”, i l'acord amb el Futbol Club Barcelona seria una molt bona manera. Aquest conveni aniria en dues direccions –social i esportiva–, amb la mateixa finalitat de “repercutir en clubs i entitats esportives de Badalona”, afirma García Albiol.

En l'àmbit social, a través de l'acord els clubs badalonins rebrien formació dels blaugrana; formació que seria esportiva, però també hi hauria seminaris i activitats socials.

Pel que fa a l'aspecte esportiu, es miraria d'aconseguir que el Barça apadrinés algun club de Badalona, no només de futbol, sinó també d'altres disciplines. “En aquests moments de crisi, hem de vincular aspectes de formació i socials per ajudar les persones amb dificultats de socialització”, va explicar el candidat del PP a l'alcaldia.

L'acord amb el Futbol Club Barcelona se signaria el mes de juny, si el PP aconsegueix l'alcaldia de Badalona, segons ha assegurat el PP. El Barça, però, ha tret transcendència a la trobada i ha assegurat que el club “està escoltant tots els programes esportius sense tancar cap acord amb ningú”.

El PP de Badalona podria repetir aquesta estratègia preelectoral. En els pròxims dies, el líder local del PP té previst fer una trobada similar amb directius del RCD Espanyol per mirar d'arribar a un acord en la mateixa línia.

LA FRASE

He arribat a un acord amb el Barça que repercutirà en clubs esportius de Badalona
Xavier García Albiol
candidat del pp a l'alcaldia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.