Política

Guix vol aprofundir a Olot en el pacte de la immigració

El candidat del PSC a l'alcaldia de la capital garrotxina aposta també per aplicar el projecte Ciutat Educadora

Rep el suport de Pia Bosch

L'alcaldable del PSC a Olot, Josep Guix, diu que si governa el seu equip apostarà d'una manera decidida per aprofundir en el pacte d'immigració i el projecte Ciutat Educadora, tots dos amb el suport de tots els grups, excepte la Plataforma per Catalunya en el primer cas. Acompanyat de la candidata a l'Ajuntament de Girona pel mateix partit, Pia Bosch, Guix va posar Olot i la política del PSC al govern de la ciutat durant els últims dotze anys, amb Lluís Sacrest al capdavant, com un exemple al país en polítiques d'integració dels immigrants i de cohesió social, de promoció d'habitatge públic, de seguretat i de formació.

Josep Guix va dir que, si governa, donarà continuïtat a les polítiques de promoció d'habitatge públic i va avançar que la primera d'aquestes promocions es podria fer al carrer dels Sastres del nucli antic d'Olot, en un dels espais on s'ha intervingut amb la llei de barris. Va apostar per donar més suport a la formació.

LA FRASE

La seguretat ha de ser el pal de paller de convivència a Olot i hi hem de treballar junts amb a Generalitat
Josep Guix
alcaldable del PSC a olot

Decàleg socialista

Josep Guix va fer aquestes reflexions en clau local i en el marc del decàleg aprovat recentment per la convenció municipal del PSC. La presidenta gironina en aquesta convenció, Pia Bosch, va enumerar un per un els principis d'aquest decàleg –“No podem renunciar als principis de sempre”, va indicar– però va incidir especialment en el paper important que, segons ella, tenen els ajuntament com a garantia de la democràcia. En aquest sentit, va fer una crida perquè els ens locals aprofundeixin en els aspectes que consoliden la democràcia. Bosch també va insistir en aspectes com ara la seguretat dels ciutadans, en un sentit ampli, i en la cohesió social. Finalment, va elogiar el projecte de llei de barris dut a terme a Olot i va remarcar que ara caldria mantenir-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.