Política

barcelona

L'aliança de Portabella es dirà Unitat per Barcelona

La coalició formada per ERC, Rcat i Democràcia Catalana presenta avui el material de campanya

La coalició independentista composta per ERC, Rcat i Democràcia Catalana es presentarà a les municipals de Barcelona amb el nom d'Unitat per Barcelona. El líder d'ERC a la capital catalana, Jordi Portabella, anunciarà la nova denominació avui, en un acte en què també està previst que es doni a conèixer el material de campanya de la llista que encapçala a la capital catalana. La denominació escollida respon a l'objectiu de reflectir la suma de forces sobiranistes que aglutina una coalició que aspira a convertir-se en l'alternativa independentista a Jordi Hereu i Xavier Trias, i que Portabella mateix va batejar com “la tercera via” fa només uns quants dies, durant la presentació de l'acord amb Joan Laporta, líder de Democràcia Catalana, que ocuparà el número dos de la llista. La republicana Ester Capella ocuparà el número tres, mentre que el líder de Reagrupament a la capital catalana, Ignasi Planas, ocuparà el número quatre.

La coalició va recollir dilluns prop de 20.000 euros durant un sopar de recaptació de fons per a la campanya que es va fer a l'hotel Palace, i al qual van assistir uns 200 convidats. Abans del sopar, Portabella, que hi va assistir flanquejat per Laporta i Planas –a més d'altres membres de la llista–, va agrair als donants l'assistència i els va convidar a apostar per la unitat independentista, deixant de banda “la divisió i la disputa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.