Política

El Bloc i Els Verds presenten candidatura conjunta a Alaquàs

Les direccions d'ambdues formacions han tancat un acord preelectoral

Vicent Forment encapçalara la llista de la coalició

El dirigent local del Bloc, Vicent Forment, i el dels Verds del País Valencià, Paco Muñoz, han signat l'acord definitiu per concórrer conjuntament a les eleccions municipals del pròxim 22 de maig. En el document aprovat, s'arreplega un primer esborrany de les principals línies programàtiques que conformaran el programa electoral de la coalició.

Així mateix, ambdues formacions han decidit que la candidatura siga encapçalada per Vicent Forment, seguit per Paco Muñoz. Durant els pròxims dies es donarà a conéixer la candidatura en la qual destacarà una presència important de persones independents.

Forment ha manifestat que ambdues formacions polítiques han deixat de banda les diferències “per retornar la veu a la ciutadania i propiciar la participació democràtica dels veïns en la gestió dels problemes que els afecten”.

Per la seua banda, Paco Muñoz ha assegurat que, amb aquesta coalició electoral, serà possible la presència d'una nova força política en l'Ajuntament que “trenque amb el bipartidisme i les majories absolutes, i siga capaç de conformar un govern municipal diferent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.