Política

Jordi Camps serà el cap de llista de CiU a Vidreres

Té 25 anys i és militant de les Joventuts Nacionalistes

Jordi Camps serà el cap de llista de Convergència i Unió de Vidreres per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. La proclamació de l'alcaldable per CiU es va ratificar dijous en l'assemblea local de la formació de Vidreres.

En el marc de l'assemblea de militants, que van donar suport unànime al jove alcaldable, Camps va assegurar que és un repte que afronta amb molta il·lusió. “I amb una enorme responsabilitat envers la gent del meu poble, Vidreres”, va afegir.

Camps va assegurar que el grup de CiU i el seu col·lectiu “ofereixen un projecte renovat centrat en el servei a la gent de Vidreres a través de la millora de la qualitat de vida”.

El nou candidat per CiU de Vidreres té 25 anys i és enginyer de telecomunicacions. És militant de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC), responsable comarcal de municipalisme de les JNC i conseller nacional pel partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.