Política

Tarragona

Alejandro, vist per l'‘enemic'

Jordi Salvat, declarat independentista, retrata el candidat del PP, Alejandro Fernández

Un retrat de l'alcaldable del PP a Tarragona, Alejandro Fernández, que fuig del llibre massatge tan habitual en la literatura política. Aquest és l'ànim principal darrere d' Alejandro Fernández. Anatomia d'una passió, que ha escrit el periodista torrenc Jordi Salvat, que es declara públicament independentista, sobre la trajectòria personal i política d'un candidat de signe completament oposat. “Volíem una perspectiva que mai ningú no hagués utilitzat i que oferís una anàlisi política de Tarragona”, va detallar Fernández dilluns passat, durant la presentació de l'obra al bar Museum Cafè, acompanyats del diputat del PP i exregidor Francesc Ricomà. “Hi ha una diferència ideològica claríssima, però ens uneix la passió per la política”, va detallar Salvat.

L'obra, que es vendrà al preu simbòlic de cinc euros, intenta oferir una aproximació a la figura del candidat popular a partir de converses amb el mateix Fernández, persones del seu entorn personal i professional i fent ús de l'hemeroteca dels darrers anys i dels articles publicats per l'alcaldable en el seu bloc.

“No volia estafar ningú. Hi trobareu un xaval de Sant Pere i Sant Pau, com qualsevol altre”, va avançar Fernández. L'obra, per tant, recorre la seva infància entre la demarcació tarragonina i Osca, on va passar part de la seva edat escolar, així com la seva etapa universitària, en què va anar “a contracorrent”, segons Salvat, mentre cursava la carrera de ciències polítiques tot reafirmant-se en la seva ideologia liberal. Aquest retrat literari descriu també la carrera política de Fernández i recull les seves opinions, tant de diferents temes d'actualitat a través dels seus articles, com sobre altres polítics, tant catalans com de fora. “És un llibre pensat per aquella gent que, durant la campanya, vol aprofundir més”, va detallar Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.